Politica de rambursare și anulare

Returnarea de anulare serviciu

Produsele achiziționate de pe EdcNet.ro pot fi rambursate numai dacă sunt anulate în perioada de restituire specificată în politica relevantă de mai jos.
Pentru unele produse, se aplică diferite politici sau cerințe de restituire, de exemplu, unele produse nu sunt eligibile pentru o rambursare în niciun caz.
Consultați următoarele pentru termenii de restituire aplicabili acestor produse.
„Data tranzacției”, în sensul prezentei politici de rambursare, înseamnă data achiziționării oricărui produs sau serviciu sau data procesării oricărei reînnoiri de către Edcnet, în conformitate cu termenii și condițiile din contract aplicabil de serviciu sau produs (vezi termeni si conditi).

Perioada de rambursare: este posibilă anularea achiziției unui produs în orice moment, dar o rambursare va fi emisă numai dacă utilizatorul o solicită de la asistența clienților EdcNet în condițiile de restituire specificate pentru produsul în cauză, cu condiția restituirii este destinat acestui produs.

Nu există nicio rambursare după închiderea contului. În caz de eligibilitate pentru o rambursare, utilizatorul trebuie să solicite o rambursare înainte de închiderea contului.
Utilizatorul poate alege oricând să-și dezactiveze contul, dar, în urma închiderii, nu va mai fi eligibil pentru o cerere de rambursare în conformitate cu această politică de rambursare.

Termeni standard pentru restituiri


Planuri anuale +, în termen de 30 de zile de la data tranzacției.

Planuri lunare * +, în termen de 48 de ore de la data tranzacției.
* Planurile lunare includ toate planurile care expiră mai puțin de un an (de exemplu, 6 luni, 9 luni etc.)
+ Produsele de securitate cu servicii de reparații nu sunt rambursabile odată ce a fost trimisă o cerere de intervenție.


Rambursabil în primele 24 de ore de la achitirea platii

Categorii suplimentare de licitație

Rambursabil în primele 48 de ore dacă nu există oferte.

Servicii de gazduire

Dacă un serviciu de găzduire a fost deja furnizat, acesta este nerambursabil (dacă nu a fost încă furnizat, este posibil să solicitați o rambursare în termen de 30 de zile de la data tranzacției).

Servere Dedicate

Dacă un server/sau mai multe a fost deja instalate/furnizat, acesta este nerambursabil (dacă nu a fost încă furnizat/instalat, este posibil să solicitați o rambursare în termen de 30 de zile de la data tranzacției)..

Payee Name(Company): Europa Data Center SRL

Bank name: Banca Transilvania
RO67BTRLEURCRT0350211201 (EUR)
RO20BTRLRONCRT0350211201 (RON)